Autor: Jaana Pikalev • 27. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Transestonial kohtusid huvitatud pooled 

Eile Tallinnas toimunud transiidikonverentsil Transestonia tutvustasid Eesti Logistikaklastri liikmed kood strateegiliste välispartneritega kontinentidevahelist intermodaalset transpordikoridori Transatlantic Horseshoe ehk Atlandiülene Hobuseraud.

 

 

Transestonia peakorraldaja ja Eesti Logistikaklastri arendusjuht Illimar Paul
Autor: Albert Truuväärt/BNS
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077