Autor: Rivo Sarapik • 17. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink kergitab tänavu teist korda palku

1. oktoobrist tõusevad vastavalt kokkuleppele Tallink Grupi töötajate palgad. 1. juuli palgatõusuga ulatub kasv tänavu 9%ni.

Eesti Meremeeste Sõltumatu Ametiühingu (EMSA) ja ASi Tallink Grupp vahel 2008. aastal sõlmitud ja 2009. aasta majanduskriisi ajal muudetud palgaleppe kohaselt tõusevad Tallinki Eesti lipu all sõitvatel laevade töötajate minimaalsed ametikohajärgsed töötasumäärad 2011. aastal 9%, teatas laevafirma.

Kokkuleppel ametiühinguga tõsteti esimeses etapis põhipalkasid 1. juulil ja teises etapis 1. oktoobril kokku 9% ulatuses.

Tallink annab Eesti ja Läti lipu all sõitvatel laevadel tööd üle 2200 inimesele, kellest EMSA liikmeskonda kuulub ligi 1400.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077