Jaana Pikalev • 15. september 2011
Jaga lugu:

airBalticu probleemid pärsivad Riia lennujaama arengut 

Riia lennujaam peab ambitsioonikat plaani suurendada reisijate arvu kaks korda ehk 10 miljoni reisijani aastas, kuid seetõttu, et enamikku lendudest teenindab airBaltic, võivad Läti rahvusliku lennukompaniiga tekkinud probleemid lennujaama arengut pidurdada.

Riia lennujaamast saab lennata 88 sihtkohta, mistõttu lennujaama juhid loodavad hoida Balti lennundusliidri kohta ja mainet ka tulevikus, hoolimata airBalticu probleemidest, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Lihtne see aga pole, sest airBaltic lennutab viiest miljonist Riia reisijast aastas kolme miljonit. Viimasel ajal on reisijate arv taas kasvanud ja Riia lennujaam loodab peagi ületada järgneva konkurendi - Peterburi lennujaama 8 miljonit reisijat aastas.

Tallinnaga võrreldes on Riial soodsam asend ning otselend New Yorki, kui aga peaks teostuma ikka veel airBalticut juhtiva Bertold Flicki plaan ja Riia-lende vähendatakse, ei suuda konkurendid rahvuslikku lennukompaniid kunagi asendada.

 

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee