Autor: Rivo Sarapik • 3. august 2011

Kanajevi Transiidikeskuse terminal töötab pidevalt üle võimsuse

Anatoli Kanajevile kuuluv konteinerikaupade käitlemisega tegelev Muuga CT mahud kasvavad ettevõtte teatel tempos, mis sunnib üha enam võimsust ületaval koormusel töötama.

"Viimase kolme kuu jooksul on sagenenud päevad, mil terminal töötab ületades oma väljakuulutatud maksimaalset ööpäevast tootmisvõimsust, mis on 1 230 TEU’d ööpäevas," kommenteeris seitsme kuu tulemusi Muuga CT omanikfirma Transiidikeskuse AS juhatuse esimees Erik Laidvee. "Tänu meie terminalis kasutatavale uudsele laadimistehnoloogiale, uuele tehnikale ja kvalifitseeritud personalile on see lühiajaliselt võimalik, kuid mitte pikaajaliselt,"

Juulis käitles Muuga CT 16 926 TEU’d ehk 33% enam, Seitsme kuuga 108 077 TEU’d ehk 24,4% enam kui möödunud aasta samal perioodil. “Meie käesolevaks aastaks planeeritud 180 000 TEU’d saab täidetud ja ületatud,” kommenteeris Laidvee.

 Laidvee sõnul vajab terminal mahtude kasvamise tõttu lisaruumi.

Transiidikeskuse omanik on transiidiärimees Anatoli Kanajev.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150