Nordnet viskas Est-Transi välja

Eelmisel aastal katkestas jahelao pidaja Nordnet Eesti ootamatult koostöö suhted Eesti juhtiva veofirmaga Est-Trans Kaubaveod.

AS Est-Trans Kaubaveod jaoks oli aasta 2010 uute väljakutsete ja suurte muutuste aasta. Aasta esimene pool möödus suhteliselt stabiilselt jent mai kuust katkes koostöö pikaajalise kliendiga ETK-ga, kirjutab Est-Trans Kaubaveod oma majandusaasta aruandes.

"Augusti kuust ütles laoteenuse vallas ülesse koostöö Nordnet Eesti AS, see otsus tuli ootamatult ja olime sunnitud oma kogu tegevuse praktiliselt ühe ööpäeva jooksul ümber korraldama," iseloomustab ettevõtte oma katsumusi. Viimase tõttu vahetati koheselt laoteenuse pakkujat ja suudeti tekkinud olukord lahendada ilma suuremate kadudeta.

Edasine tegevus oli suunatud koheselt uue lao ehitamisele ja uue IT süsteemi rajamisele. Detsembri kuuks suutis ettevõte kogu oma tegevuse täiesti uutele alustele käima panna. "Aasta lõppes vägagi positiivsete nootidega, uus ladu, oma IT süsteem – olime suutnud saavutada sõltumatuse, hoolimata suurtest muutustest klientide osas, säilitasime siiski nii mahud kui ka käibed," vahendab ettevõte tegevusaruandes.

Aasta 2011 on ettevõtte jaoks alanud lootusrikkalt ja firma on klientidele oluliselt täiendanud teenustepaketti. Eelkõige on kogu arendus ja müügitegevus

suunatud täisteenust soovivatele klientidele, et maksimaalselt ära kasutada võimalusi, mida Est-Trans Kaubaveod  on materiaaltehnilise baasi täiendamise kaudu endale loonud.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150