Helenius: uus president tuleb välismaalt ja lennundusest

Uus Estonian Airi president on rahvusvahelise tausta ja pikaajalise lennundusvaldkonna kogemusega ning tema ülesanne on uute lennuühenduste loomine Eestis, sõnas lennufirma nõukogu esimees Joakim Helenius.

„Uus Estonian Airi president ei tule firma seest ning samuti pole uus president eestlane, ta on rahvusvahelise taustaga, tal on väga pikaajaline kogemus lennunduse valdkonnas – see on ainus valdkond, kus ta on töötanud. Ma usun, et ta on täpselt õige inimene," lausus Helenius.

Helenius eeldab uuelt juhilt uute lennuühenduste loomist Eestist ja Eestisse ning nii, et need toimiksid aja jooksul kasumlikult. „Midagi ei juhtu üle öö, kuid strateegia, millega me edasi liigume, põhineb paljuski sellel, milliseid võimalusi uus juht näeb – mida tema arvates annab ära teha selles situatsioonis, kus on Eesti, Estonian Air ja millised on Estonian Airi ressursid ning millised on võimalused neid ressursse edasi arendada.“

Helenius ei anna mingeid garantiisid, et Estonian Airi juhatuses ei võiks tulla muutusi. „Kui uus juht 1. juunil alustab, siis peab ta Estonian Airi inimestega tutvuma, kaasa arvatud juhtkond, ning eks näis. Ma ei saa anda millegi kohta garantiisid. Sõltub uuest juhist, kas praegused juhatuse liikmed on õiged inimesed või on juhatuses vaja muutusi. Kuid praegu pole selles osas midagi plaanitud,“ rääkis ta. 

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Madismäe
Ana MadismäeReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150