Autor: Katre Pilvinski • 9. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Helenius: uus president tuleb välismaalt ja lennundusest

Uus Estonian Airi president on rahvusvahelise tausta ja pikaajalise lennundusvaldkonna kogemusega ning tema ülesanne on uute lennuühenduste loomine Eestis, sõnas lennufirma nõukogu esimees Joakim Helenius.

„Uus Estonian Airi president ei tule firma seest ning samuti pole uus president eestlane, ta on rahvusvahelise taustaga, tal on väga pikaajaline kogemus lennunduse valdkonnas – see on ainus valdkond, kus ta on töötanud. Ma usun, et ta on täpselt õige inimene," lausus Helenius.

Helenius eeldab uuelt juhilt uute lennuühenduste loomist Eestist ja Eestisse ning nii, et need toimiksid aja jooksul kasumlikult. „Midagi ei juhtu üle öö, kuid strateegia, millega me edasi liigume, põhineb paljuski sellel, milliseid võimalusi uus juht näeb – mida tema arvates annab ära teha selles situatsioonis, kus on Eesti, Estonian Air ja millised on Estonian Airi ressursid ning millised on võimalused neid ressursse edasi arendada.“

Helenius ei anna mingeid garantiisid, et Estonian Airi juhatuses ei võiks tulla muutusi. „Kui uus juht 1. juunil alustab, siis peab ta Estonian Airi inimestega tutvuma, kaasa arvatud juhtkond, ning eks näis. Ma ei saa anda millegi kohta garantiisid. Sõltub uuest juhist, kas praegused juhatuse liikmed on õiged inimesed või on juhatuses vaja muutusi. Kuid praegu pole selles osas midagi plaanitud,“ rääkis ta. 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077