Taskila: tore, kui minu nimi Estonian Airi juhina esile tõusis

Estonian Airi järgmine võimalik juht, airBalticust lahkunud Tero Taskila ei kinnitanud ega lükanud ümber enda asumist lennufirma juhiks.

Soome majandusleht Talossanomat tabas Taskila haiguspuhkuselt. "Tore, et mu nimi kerkis esile. Sama toimus paar aastat tagasi ka Finnairiga," kommenteeris ta lehele, kinnitamata või lükkamata ümber oma võimalikku asumist Estonian Airi juhiks. Finnairi juhiks ta ei saanud, 2009. aastal liitus ta airBalticuga.

Estonian Airi praegune juht Andrus Aljas lõpetab töö 1. juunil. Firma uus president ja juhatuse esimees tuleb Joakim Heleniuse sõnul Eestist väljast, omades kogemust lennunduses. Uus võimalik juht võib olla Tero Taskila, kes seni töötas airBalticu kommertsala juhina.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistika.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150