Autor: Rivo Sarapik • 10. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Airi võimalik juht lahkub airBalticust

Estonian Airi uus võimalik juht, lõunanaabrite airBalticu kommertsala juht ja lennunduses väga kogenud soomlane Tero Taskila lahkub peagi airBalticust.

Taskila on airBalticu kommertsala juht ja juhatuse liige. Logistikauudised.ee allika andmeil on Taskila lennufirmast lahkumas. "Soovitan Joakim Heleniuselt küsida, kui hästi ja pikalt ta Tero Taskilat tunneb," soovitas allikas.

Enne airBalticut töötas Taskila Gulf Airi nn kannapöördeprogrammi väljatöötamise ja elluviimisega, tema töö aitas lennufirmal ühiku kulusid 8% võrra kokku hoida ning parandada kasumit 12% võrra. Gulf Airile eelnesid aga erinevat ametipostid lennufirmades Qatar Airways, Lufthansa Group, Mexicana, Royal Brunei Airlines ja Finnair.

Estonian Airi nõukogu esimees Joakim Helenius ütles eile, et Estonian Airi uus juht tuleb välismaalt ja on lennunduses väga kogenud.

Ametlikult selgub Andrus Aljase mantlipärija 1. juunil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077