Autor: Jaana Pikalev • 26. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Väikeinvestor: Eesti Posti sisu ja juhtimine on mädad

Aktiivne väikeinvestor Arvo Nõges ütles Delfi Majandusele, et enne kui saab hakata rääkima Eesti Posti börsile viimisest tuleks see ettevõte teha korda ning muuta kasumlikuks.

"Mina sellisel kujul Eesti Posti aktsiast kindlasti huvitatud ei ole, sest enne tuleb see firma ikkagi korda teha ning kasumlikuks muuta, kui saab hakata börsist rääkima, praegu on Eesti Post selgelt näide halvast riigipoolsest majandamisest," sõnas Nõges.

"Mul on olnud mõningaid kokkupuuteid Eesti Posti asjaajamistega, mis annabki mulle kindlust väita, et selle ettevõtte sisu ja juhtimine on mädad, kuid ma ei oska vastata, et mis on motiivid ettevõtte börsile viimiseks, tõenäoliselt on neil vaja raha, et areneda," kinnitas Nõges.

Mulle jääb aga mulje, et riik samuti ei tea, mida selle ettevõttega pihta hakata, kuid postiteenus ei ole nii seksikas, et tegemist võiks olla aga rahvaaktsiaga, rääkis väikeinvestor ning lisas, et ettevõtte plaanid laieneda on kui udujutt. "Nende plaanid laieneda Lätti ja Leetu ongi vaid plaanid, sest mõlemas riigis on samasugune postifirma juba ees ootamas, kuid hoopis olulisemad tegijad on meist põhjapool, kes võiksid olla huvitatud Eesti Posti ostmisest," lisas Nõges.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077