Jaana Pikalev • 26 aprill 2011

Meerits: Eesti Post on võimeline kasumit teenima

Hansapanga üks asutaja ning investor Heldur Meerits ütles Delfi Majandusele, et Eesti Posti avalikuks ettevõtteks muutmine oleks niigi kokku kuivanud Tallinna börsile kasulik, samas usub ta ka, et posti- ja logistikafirma on võimeline kasumit teenima.

Delfi ajakirjaniku küsimusele, kas ettevõte nagu Eesti Post, mis ei ole kuigi seksikas ettevõte ega tegele ka kõige seksikamas valdkonnas, oleks investorit Eestis, vastas Meerits, et küsimus on selles, mis hinnaga aktsiad müüki tulevad. "Kindlasti peab see ettevõte olema võimeline kasumit teenima, kuid ma arvan, et Eesti Postiga on võimalik börsile minna ja on täiesti mõeldav, et Eesti Post on võimeline kasumit teenima," rääkis Meerits.

Samuti usub investor, et ettevõttel on võimu iseseisvalt börsile minekuks. "Minu meelest Eesti Posti juhtidel on visiooni, seda tuleb öelda. See milleks nad raha kasutavad, seda ei tea, ent kui ettevõte vajab raha arenguks siis on mõistlik minna börsile, kui ei ole vaja, pole mõtet ennast ka pressida sinna." lausus ta.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159
Ana Madismäe
Ana MadismäeReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150