Autor: Jaana Pikalev • 12. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistika Pluss: palka tõstsime spetsialistidel

Logistikaettevõtte Logistika Pluss on tänavu palka tõstnud üksikutel spetsialistidel, ettevõtte juht Toomas Orutar ütles, et üldist ja suuremat palgatõusu ta ette ei näe.

Nii nagu 56% KPMG Baltics ASi küsitletud Eesti ettevõtjatest ei usu üldisse palkade muutusse sel aastal ka Orutar. Küll aga tunnistas ta, et Logistika Pluss on üksikute spetsialiste palka sel aastal tõstnud. "Meie hinnangul on meie ettevõttes palgatase sama valdkonna ettevõtetega võrreldes nagunii kõrgem," märkis Orutar.

Küll aga vajab logistikafirma sel aastal rohkem töökasi. "Jah, töötajate arv on meil juba selle aasta alguses laienemise järel kasvanud, kuid vastavalt vajadusele võtame töötajaid kindlasti juurde," lausus firma juht, kelle sõnul on personali arvu kasv jätkuvalt tõusutrendis.

KPMG Balticsi läbiviidud uuringus 204 ettevõttest vastanutest 63 protsenti ei kavanda tänavu töötajaskonnas olulisi muutusi, kuid 28 protsenti plaanib tänavu töötajate arvu suurendada; seitse protsenti vähendada.  Üle poole vastanutest (56 protsenti) tänavu oma firmades palgamuutusi ei kavanda, kuid 43 protsenti kavatseb palku tõsta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077