Autor: Jaana Pikalev • 1. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõõrumaa tasu Eesti Raudtee nõukogus kärbiti 14%

Ärimees Urmas Sõõrumaa pidi eelmine aasta leppima asjaoluga, et Eesti Raudtee nõukogu liikmena sai ta tunamullusest ca 14% vähem töötasu.

Ehkki ettevõtja panus raudteefirma nõukogu töös ei ole perioodiliselt muutunud, sai Sõõrumaa 2010. aastal 13,64% vähem töötasu kui 2009. aastal. Palgakärpe tulemusel maksti tuntud ärimehele mullu tasu Eesti Raudtee nõukogu liikmena 52 725 krooni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077