Autor: Jaana Pikalev • 1. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lennujaama juhtkonna ja nõukogu põhitasud vähenesid keskmiselt 5%

Samal ajal kui mitmel riigi enamusosalusega ettevõtte juhtkonnal töötasusid tõsteti, vähendati Tallinna Lennujaama ASi juhtkonnas tippjuhtide tasusid keskmiselt 5%. Sarnane muster näib olevat ka nõukogu liikmete põhitasude kärbetel.

Juhatuse esimees Rein Loik teenis 2010. aastal 5,5% vähem, kui 2009. aastal, mil tema põhitasu oli 915 026 krooni. Kolmele juhatuse liikmele maksti mullu põhitasu 756 000 krooni. Einar Bambuse jaoks on see teenistus natuke enam 4% vähem kui tunamullu.

Keskmiselt 4,5% vähenesid 2010. aastal ka suuremal enamusel lennujaama nõukogu liikmete, kaasaarvatud nõukogu esimehe, põhitasud. Selle eest maksti mõnele suuremat tasu nõukogu töös osalemise eest, mistõttu pööras see põhitasu kärpe ühel juhul isegi tõusuks. Nii näiteks kasvas ligikaudu 1000 krooni võrra Viljar Arakase tasu. 

2009

2010

2009

2010

2009

2010

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077