Riik võtab Eesti Raudteest dividende 3,2 miljonit eurot

Esmakordselt võtab riik dividende Eesti Raudteelt ja suurusjärgus 3,2 miljonit eurot.

Möödunud nädalal kinnitas valitsus riigi osalusega ettevõtete dividendid. Istungijärgsel pressikonverentsil avalikustas majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, et esmakordselt võtab riik Eesti Raudteest dividende 3,2 miljonit eurot (50 miljonit krooni).

"See on põhimõtteline. Ka raudtee peab arvestama sellega, et vaatamata suurtele investeeringutele, mida me teeme, peab ta ka riigile dividende maksma, muidu ei ole põhjendatud sellise äriühingu hoidmine," lausus Parts. Ta lisas, et dividendi suurusjärk on minimaalne, kuid ta loodab väga, et tulevikus on valitsusel võimalik sellega rohkem arvestada.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159
Ana Madismäe
Ana MadismäeReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150