Autor: Rivo Sarapik • 2. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Käivitus uus veobörs

Jaanuaris käivitus Eestis uus vedajaid ja veo tellijaid kokku viiv veoportaal.ee.

Veoportaali asutaja ning konsultandi Ain Tulvi sõnul on portaalis reaalajas üleval informatsioon juba toimuvate või toimuma hakkavate vedude ning bussireiside kohta, teave vabast koormaruumist, veograafikutest, veohindadest ning kasutatavatest transpordivahenditest.

„Enam pole vaja kulutada aega sobiva vedaja otsimisele infokataloogidest ning küsida kümneid pakkumisi, et toimetada ühest punktist teise diivan, euroalus kaubaga, mullakoorem või klassitäis lapsi ekskursioonile,” selgitas Tulvi veoportaal.ee eeliseid transporditeenuse kasutajate jaoks.

Teisalt aitab uus portaal leida vedajatel pooltühja koormaga sõitvatele autodele täiendavaid veoseid ning saada uusi kliente. Sobiva vedaja või veose leidmisel tuleb pakkujaga vaid ühendust võtta portaalis kuvatud kontaktandmete kaudu. Registreerunud kasutajale maksavad portaali teenused sõltuvalt paketist keskmiselt 7 eurot kuus. Esimesed kolm kuud on portaali kasutamine kõigile tasuta.

Lisaks Veoportaalile tegutseb Eestis neli suuremat veoportaali - vedu24.ee, veokorraldaja.ee, hange.ee ja eshipper.ee. 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077