Autor: Jaana Pikalev • 7. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vilniuse lennujaamal reisijaid ja kaupa rohkem kui tunamullu

Vilniuse lennujaama läbivate reisijate arv kasvas 2010. aastal ligi 5%, samas oli võimas kasv kaupade veol, kus kasv tüüris üle veidi üle 22 protsendi.

2010. aastal oli Vilniuse lennujaama reisijate arv 1 373 859. Sellega on reisijate arvu kasvuprotsent suurem kui  Tallinna lennujaamas ehkki reisijaid oli kahe lennujaama võrdluses Tallinnas vaid 10 972 võrra rohkem. Kokku kasvas Leedu pealinna lennujaama reisijate arv 2010. aastal tunamullusega võrreldes 4, 98%.

Jõudsalt kasvas ka käideldut lennukaupade maht. 2010. aastal kogu käideldud kaupade tonnaaž oli 5292, mis on 22,04% rohkem kui 2009. aastal samal perioodil.

 

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077