Autor: Jaana Pikalev • 7. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna lennujaama reisijate arv kasvanud aastaga ligi 3%

Tallinna lennujaamas on reisijate arv 2009. ja 2010. aasta võrdluses kasvanud 2,9%.

Aasta alguskuud oli Tallinna lennujaamale reisijate arvu poolest langevas trendis. Kõige suurem reisijate languse protsent -20,3 kahe aasta võrdluses oli tänavu aprillis, kui Euroopa lennuliikluse seiskasid tuhapilved. Peale seda on reisijate arv olnud kasvavas trendis.

Kokku külastas Tallinna lennujaama möödunud aastal 1 384 831 reisijat, mis on 2,9% rohkem kui 2009. aastal.

2010. aasta detsembris registreeris lennujaam 103 401 lennureisijat, mis on 11,8% rohkem kui aasta varem. Kõige suurema reisjate arvuga kuu oli juuni, kui läbi Tallinna lennujaama reisis 139 164 inimest.  

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077