Autor: Indrek Kald • 29. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pühade ajal külastab Lux Expressiga Eestit 6700 Vene bussituristi

Eestit külastab pühade ajal ligi 7000 Lux Expressi ja Simple Expressi bussireisijat. Ajavahemikul 23. detsember kuni 10. jaanuar reisib ettevõtte bussidega Peterburist Eestisse 6700 inimest, mida on mullusest tuhande võrra enam.

"Eesti pakub Venemaalt tulevatele külalistele mahedat ja muinasjutulist pühadeõhkkonda," ütles Lux Express Grupi müügi- ja turundusdirektor Martin Länts. "Oleme Tallinna ja Peterburi vahelistesse liinidesse kõvasti panustanud ning see töötab suurepäraselt koos vene perede üha kasvava huviga talviste Eesti-elamuste vastu," lisas ta.

Läntsi sõnul on ettevõttel hea meel aidata kaasa tänuväärsete ja Eestit kõrgelt hindavate idanaabrite pühadereisidele. Need toetavad mitmel rindel nii Eesti mainet, kui tema masust väljuvat majandust – transpordiettevõtetest hotellide, kaupluste, kultuuriürituste ja teenindusasutusteni.

AS Lux Express Estonia ja selle tütarettevõtted pakuvad rahvusvahelist bussiveoteenust kahe kaubamärgi all – Lux Express ja Simple Express, millest esimene on mõeldud lisaväärtust nõudvale tööreisijale ja teine soodsat ning kiiret bussiühendust hindavale reisijale. Lux Express Estonia hinnanguline turuosa oli 2009. aastal 70%. Ettevõttel on kokku ligi 50 kaasaegset turismibussi. Lux Expressi peaesindused koos opereerimisbaasi ja müügivõrguga asuvad Tallinnas, Riias, Vilniuses ja Peterburis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077