Autor: Jaana Pikalev • 23. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõulukingitus Nestelt ja Statoililt, kütuse liiter pool krooni odavam

Neste ja Statoil langetasid lähenevate jõulupühade eel kütuse liitrihinda 50 sendi võrra.

Neste langetas lähenevate pühade puhul kütuste hindu juba eile õhtul kuni 50 senti. Statoil langetas konkurendiga sarnaselt teenindusjaamades ja 123 automaatjaamades hinda 50 senti liitri kohta täna hommikul kell 7.00.

 "Pühade ajal on inimestel ikka rohkem liikumist, mistõttu ka tankida tuleb rohkem," ütles ütles Neste Eesti peadirektor Ivar Kohv. "Soovime sooduskampaaniaga omalt poolt aidata kaasa inimeste pühadeplaanide realiseerimisele ning pakkuda veelgi soodsamat tankimisvõimalust. Häid pühi kõigile," lisas Kohv.

Neste tanklates säilib kampaania hind esmaspäeva 27. detsembrini, siis tõstetakse hind tagasi kampaania eelsele tasemele. Statoili kampaania hinnad kehtivad selle nädala lõpuni. Futura 95       17,95

 Mootorikütuse hinnad Neste jaamades järgnevad:

Futura 98       18,45Futura Diisel   18,20 

Uued hinnad Statoili teenindusjaamades on:

Mootoribensiin 95                      18.20Mootoribensiin 95 Ultima           18.45Mootoribensiin 98 Ultima           18.70Diislikütus D* Fortis                  18.45

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077