Autor: Kadrin Karner • 10. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DPD: meil on autod lumes kinni kaubaga ja kaubata

Mõnes piirkonnas on raskem ja teises veidi kergem, kuid üldpilt ei ole ilus, rääkis DPD Eesti AS tegevjuht Tarmo Tael ja kinnitas, et paljusid kliente on juba isiklikult sõnumiga kohaletoimetamise viivitustest teavitatud.

„Eraklientidele oleme saatnud ka SMS-e, et ilmatingimustest tingituna me ajakokkulepetest kinni pidada ei suuda ning oleme klienditeeninduse tööaega pikendanud kella 20-ni,“ rääkis Tael. Ta lisas, et nii palju kui võimalik üritatakse saadetisi täna kohale toimetada, kuna väga palju paremaid ilmaolusid ka homme ei pruugi tulla.

„Kogu Ida-Virumaa on tugevalt halvatud,“ iseloomustas Tael sealset olukorda ning lisas: „seal on autod lumevangis nii kaubaga kui kaubata. Kes läks kaubale järele ja kes tuli kaubaga,“ selgitas ta. 

DPD kodulehel on info, et saadetiste kättetoimetamist ei ole võimalik täna teostada Jõhvis, Narvas, Kohtla-Järvel, Sillamäel ja kogu Eesti maapiirkondades.

Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis, Paides, Kärdlas, Kuressaares, Haapsalus, Võrus, Põlvas, Valgas, Jõgeval, Raplas ja Rakveres toimetame kaupu vastavalt teeoludele. Alusel kaupade jaotus on häiritud ka linnades.

DPD samal päeval kohale toimetatavate saadetiste kokku korjamist klientidelt ei toimu samuti Ida-Virumaal ja Eesti maapiirkondades.

Ettevõte annab klientidele teada, et isegi kui õnnestub kaupu peale korjata, võib see toimuda kokkulepitust kuni kaks tundi hiljem.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077