Autor: Jaana Pikalev • 8. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair teeb täna Tallinna ja Helsingi liinil kaks lendu

Salongipersonali streigi jätkumise tõttu teeb Finnair tänasest Tallinna ja Helsingi liinil kaks graafikuvälist edasi-tagasi lendu päevas.

„Täna saame teha Tallinna ja Helsingi vahel kaks edasi-tagasi lendu – ühe ennelõunal ja teise õhtul. Püüame graafikuväliseid lende töös hoida kuni streigi lõppemiseni,“ selgitas Finnairi Baltimaade müügijuht Guerman Tyvoniouk.  

Täna väljub Helsingist lend (AY 3923) kell 10.30, mis jõuab Tallinnasse 11.00. Lend (AY 3924) väljub Tallinnast kell 11.30 ja jõuab Helsingisse kell 12.00. Õhtune lend (AY 3931) Helsingist väljub kell 19.50 ja jõuab Tallinnasse kell 20.20. Tagasilend (AY 3932) Tallinnast väljub kell 20.50 ja maandub Helsingis kell 21.20. Finnair palub täna Eestist reisi alustavatel inimestel kontrollida, kas nende edasilend Helsingist toimub ning võimalusel kasutada jätkulennule jõudmiseks neid kahte Tallinnast väljuvat erilendu.

Finnair annab teada, et kõik reisijad, kelle lend peaks toimuma enne 10. detsembrit 2010, saavad taotleda kasutamata lennupileti eest tagasimakse ka juhul, kui lend ei ole tühistatud. Reisijad peavad selleks kontakteeruma reisibürooga, kust pilet osteti. Finnairi kodulehelt pileti ostnud reisijatel palub Finnair tühistada lennu broneering Finnair kodulehe halda minu broneeringut kaudu või võtta ühendust Finnairi klienditoega, enne tagasimakse taotluse täitmist. Reisijad, kelle lend peaks toimuma enne 12. detsembrit 2010, saavad soovi korral oma lennu edasi lükata kuni 31. märtsini 2011. Kõik reklamatsioonid tuleb esitada kodulehel oleva klienditeeninduse tagasisidevormi kaudu.  

Streigi ajal on Finnair suutnud iga päev töös hoida ligi 35 protsenti graafikujärgsetest lendudest ja teenindada päevas umbes 40 protsenti reisijatest. Täna teostab Finnair graafikujärgseid lende osaliselt nii Euroopas kui ka Soome siseliinidel. Salongipersonali streigi tõttu ei toimu lendusid kaugsihtkohtadesse, väljaarvatud üks edasi-tagasi lend Helsingi-Bangkok liinil. Rohkem infot toimuvate ja tühistatud lendude kohta leiab Finnairi  kodulehelt saabuvate ja väljuvate lendude graafikust. Streigiga seotud infot uuendab Finnair pidevalt ka oma kodulehel

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077