Finnairi kauglennule saab 60 euroga suurema ruumi osta

Käesolevast nädalast on Finnairi kauglendude turistiklassi reisijatel võimalik tellida suurema jalaruumiga varuväljapääsu istekoht, teatas ettevõte.

Varuväljapääsu istekohti saab sellest nädalast broneerida Finnairi kauglendudele Tokyosse, Pekingisse, Bangkoki, Souli, Nagoyasse, Šanghaisse, Delhisse, Osakasse, Hongkongi, Singapuri ja New Yorki. Istekoha broneerimine maksab 60 eurot, Finnair Platinum kaardiomanikele on teenus tasuta. 

 „Varuväljapääsu istekohad on suurema jalaruumiga, seetõttu on nad reisijate seas ka väga populaarsed,“ selgitas Finnairi Baltimaade müügijuht Guerman Tyvoniouk. „Juhime siiski kõigi reisijate tähelepanu, et varuväljapääsu istekohtadel on ka omad ranged nõuded, mida turvakaalutustel tuleb järgida,“ lisas ta.

Varuväljapääsu istmekohal istuda soovivad reisijad peavad olema vanemad kui 12 eluaastat, terved ning peavad aru saama ja oskama rääkida inglise või soome keelt. Rasedatel ning sülelastega reisijatel ei ole lubatud varuväljapääsu juures istuda. 

Autor: Tea Taruste

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150