Autor: Tea Taruste, kaasautor • 10. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnairi kauglennule saab 60 euroga suurema ruumi osta

Käesolevast nädalast on Finnairi kauglendude turistiklassi reisijatel võimalik tellida suurema jalaruumiga varuväljapääsu istekoht, teatas ettevõte.

Varuväljapääsu istekohti saab sellest nädalast broneerida Finnairi kauglendudele Tokyosse, Pekingisse, Bangkoki, Souli, Nagoyasse, Šanghaisse, Delhisse, Osakasse, Hongkongi, Singapuri ja New Yorki. Istekoha broneerimine maksab 60 eurot, Finnair Platinum kaardiomanikele on teenus tasuta. 

 „Varuväljapääsu istekohad on suurema jalaruumiga, seetõttu on nad reisijate seas ka väga populaarsed,“ selgitas Finnairi Baltimaade müügijuht Guerman Tyvoniouk. „Juhime siiski kõigi reisijate tähelepanu, et varuväljapääsu istekohtadel on ka omad ranged nõuded, mida turvakaalutustel tuleb järgida,“ lisas ta.

Varuväljapääsu istmekohal istuda soovivad reisijad peavad olema vanemad kui 12 eluaastat, terved ning peavad aru saama ja oskama rääkida inglise või soome keelt. Rasedatel ning sülelastega reisijatel ei ole lubatud varuväljapääsu juures istuda. 

Autor: Tea Taruste

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077