Autor: Jaana Pikalev • 18. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parts: teemaks piirab vedaja konkurentsivõimet

Majandus- ja kommunikatsiooniminitser Juhan Parts on seda meelt, et kohustuslik teemaks piirab konkurentsivõimet ning seda pole vaja kehtestada.

Eile avaldas Reformierakond transpordipoliitika programmi, mis näeb ette raskeveokite maksu muutmist maanteemaksuks. Veel 10 päeva tagasi teatas majandusminister, et riik ei plaani teemaksu kehtestada nii nagu seni on kehtestatud seda mujal Euroopas. "Ei plaani kehtestada teemaksu. Sellega me vähendaks oma transpordiettevõtete konkurentsivõimet ja laiemalt ka teiste ettevõtete konkurentsivõimet," vastas Parts lugeja küsimusele.

Riigikogu majanduskomisjoni esimehe Urmas Klaasi hinnangul soovitakse kaotada raskeveokimaksu ja muuta selle maanteetasuks, mida hakatakse võtma ka välismaistelt raskeveokitelt.

 

 

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077