30. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva piiritasu seadustatakse

Täna hommikul sõlmitakse siseministeeriumis halduslepingu lisa, millega riik annab Narva linnale voli võtta sõidukitelt tasu piirijärjekorra teenindamise eest.

Seoses 30. juunil 2010 jõustuva riigipiiri seaduse muudatusega allkirjastavad siseminister Marko Pomerants ja Narva linnapea Tarmo Tammiste halduslepingu lisa, millega reguleeritakse Narva maanteepiiripunkti eelse piiriületuse ooteala kasutamisega seonduv.

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077