Autor: Siim Sultson • 28. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liiklus Tartu maanteel häiritud

Kahe tunni pärast on Tallinnast väljasõitudel Tartu maantee ja Sõjamäe suunal oodata liiklusummikuid, ilmneb Maanteeameti teatest.

Liiklusinfo seoses profiratturite võidusõidu Tallinn-Tartu Grand Prix 2010 toimumisega reedel 28.mail 2010 Eesti teedel ajavahemikul 11.00-16.00. Võistluse start on kell 11.00 Ülemiste hotelli eest, kust 180 km-ne võistlusrada kulgeb Suur Sõjamäe teed mööda Tallinnast välja, ületab Lagedi raudteeviadukti ja suundub Lagedi-Aruküla-Alavere-Albu-Aravate kaudu Piibe maanteele. Piibe maanteed mööda liigub võistluskolonn läbi Järva-Jaani- Jõgeva-Tabivere Tartusse. Tartu linna sisenetakse marsruudil Aruküla tee- Puiestee-tn- Narva mnt-Laia tn sild- Vabaduse pst-Turu tn.

 Seoses võistluskolonni startimisega Tallinnast on oodata lühiajalist liikluse häirumist Tartu mnt-Järvevana ristmikul ja Suur-Sõjamäe teel kell 11.00-11.10.

 Võistluskolonni liikumist kogu trassi ulatuses julgestab  Julgestuspolitsei kes peatab vastutuleva liiklusvoo teepeenrale kolonni läbimise ajaks. Liiklusseisakud nii võistlusrajal kui ka sellega ristuvatel ristmikel ei tohiks ületada 10-15 min. Kolonni lõpetab politseiauto, mille järel liiklus taastub tavareeglite kohaseks. Võistluskolonni taga, peale politseiautot  on lubatud sõita ka tavaliiklejatel, kuid kolonnist möödumine keelatud.

 

Palume kõikide liiklejate suurt tähelepanu, kannatust  ja mõistvat suhtumist ratturite karavani liikumisele eelpooltoodud marsuudil ning võimalusel vältida mootorsõidukitega võistlusrajale sattumist.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077