Autor: Siim Sultson • 17. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnairi Eesti ärireisijate arv jõudsas kasvus 

Hoolimata tuhapilvedest, kasvas Finnairi Eesti ärireisijate arv, võrreldes eelmise aasta aprilliga, selle aasta aprillis 38,5%, teatab lennufirma.

Finnairiga Eestist Euroopasse lendavate äriklientide kogumaht kasvas selle aasta aprillis 33,3%.

86% kõigist Finnairi Eesti äriklientidest lendab Euroopa erinevatesse sihtkohtadesse.

„Seoses Islandi vulkaanipurske tagajärjel õhku paiskunud tuhapilvega tuli meil Tallinna-Helsingi-Tallinna suunal tühistada üheksa päeva jooksul kokku 48 lendu, mis on ligi neljandik kogu aprillikuu lendudest Tallinna liinil,“ selgitas Finnairi Baltimaade müügidirektor Jan-Michael Nigmann. „Vaatamata tühistatud lendudele on jätkuvalt tõusvas joones kasvanud meie ärireisijate arv. Samuti on võrreldes aastataguste näitajatega kahekordistunud Finnair Eestist lendavate äriklassi reisijate arv,“ lisas Nigmann.

Aprillis tõusis Eestist läbi Helsingi Aasia suunal lendavate ärireisijate arv, mille kasv ulatus 172,7%-ni. Võrreldes eelmise aasta aprilliga suurenes 380% ka ärireisijate arv lendudel Tallinnast Põhja-Ameerikasse.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077