Autor: Siim Sultson • 29. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TNT tungis Venemaa südamesse

TNT Ekspress pikendas oma pakiveo teenuste liine Uuraliteni, teatab Transport Intelligence.

TNT pikendas oma teenuseid kuni Jekaterinburgini. Tegemist on 1,3 miljoni elanikuga Uurali linnaga, kus kullerveofirma pakub importööridele ja eksportööridele igapäevast teenust veostele, mille tüki mass on kuni 500 kg.

Näiteks Amsterdamist või Hamburgist saab kauba Jekaterinburgi 5 päevaga, Londonist või Roomast 6 päevaga. Jekaterinburg, mis asub Moskvast 1 667 kilomeetri kaugusel, on TNT Euroopa teedevõrgu idapooseim punkt. See teedevõrk ühendab omavahel ka Moskvat, Peterburi, Nižni Novgorodi ja 39 Euroopa riiki.

 

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077