Autor: Siim Sultson • 29. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Iga päev New Yorki ja 10 tunniga

Alates eilsest seoses suvise lennugraafiku maksma hakkamisega saab kiirelt Ameerikasse, Aasiasse ja suvest otsejoones Firenzessse, teatab Finnair.

„Eelmiste aastate kogemused näitavad, et suvehooajal elavneb Aasia turistide huvi Euroopa linnade vastu. Käesoleva suve Finnairi ekstra tihe lennugraafik Jaapani sihtkohtadega on heaks võimaluseks meelitada kaugeid külalisi ka Eestisse,“ ütles Finnairi Baltimaade müügidirektor Jan-Michael Nigmann. „Lisaks on järjest suurenev lendude arv Aasia liinidel toonud Finnairile Euroopa ja Jaapani vaheliste lendude vedajate hulgas teise koha,“ lisas Nigmann.

Alates juunikuust hakkab Finnair lendama Helsingi ja Tokyo ning Osaka vahel iga päev. Suureneb ka lendude arv Souli lennuliinile, kus senise kolme lennu asemel stardib Finnair sihtkohtadesse viis korda nädalas.

Koostöös Itaalia lennufirma Meridianaga hakkab Finnair teostama kahel korral nädalas lende Toscana maakonnas asuvasse Firenzesse. Käesolevast aprillist ja maist alustavad vaid suvehooajaks avatud lennuliinid Euroopa linnadesse nagu Kraakov, Veneetsia, Ljubljana ja Bergen. Puhkusehooajaks avab Finnair ka lennuliini Kanadasse. Lennud Torontosse väljuvad sel suvel viiel korral nädalas. Lisaks Torontole pakub Finnair koostöös oma partneritega lende ka Montreali, Halifaxi ja Calgarisse.

Suveks on lisatud neli ekstra lendu ka Manchesteri liinile. Ühe lennu võrra tihedam on graafik Poola pealinna Varssavisse, Prantsuse kuurortlinna Nizzasse.

Eestlaste seas populaarsesse sihtkohta New Yorki saab nüüd lennata igal nädalapäeval, kuhu Finnair pakub Eestist kõige kiiremat ühendust ajaga 10 tundi ja 10 minutit. Lennud Helsingist Hongkongi väljuvad uue graafiku alusel öösel, mis võimaldab mugavamat ümberistumist Lõuna-Hiina reisivatele klientidele. Koostöös partneritega pakutakse jätkulende Austraaliani välja.

Finnair pakub tööpäeviti ja pühapäeviti Tallinna ja Helsingi vahel regulaarlende kuni kuuel korral päevas, mis võimaldab reisijatele mugavat lennuühendust nii Euroopa kui Aasia sihtkohtadega.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077