Autor: Siim Sultson • 9. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaal raudteevedu veebruaris taas paisus

Võrreldes eelmise aasta veebruariga, vedas Gorki raudtee kaupa üle kümnendiku enam, teatab Transport Weekly.

Kui 2009. aasta veebruaris vedas Gorki raudtee kaupa 2,796 miljonit tonni, siis selle aasta veebruaris juba 12 % enam ehk 3,131 miljonit tonni.

Segmenditi olid kasvajad kaubagrupid nafta ja naftatooted (+3,3%), mustad metallid (+21,7%), metalllijäätmed (+48%), kemikaalid (+17%), tsement (+4,5%), mets (+54,6%). Samas ehitusmaterjlide vedu taandus 1,9%.

Selle aasta algusest saadik on kaubaveomahud paisunud 9,9%.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077