Autor: Siim Sultson • 4. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raskeveoki- ja teemaks vedajaile valusad teemad

Kodune raskeveokimaks ja välismaine teemaks, millest välisvedajad siin priid, paistavad Eesti ametivendadele valusa paratamatusena, mida tihti ei tihata torkida - justkui muiste ei tohtinud hunti otsesõnu mainida...

"Eks natuke ikka tekitab ebavõrdset konkurentsi...," tunnistas eesti vedajate ebavõrdset kohtlemist maakera tagapoolelt DSV Transport juhataja Jaan Lepp pehmelt tõrjuvalt, kuid galantselt.

"Peab küll paika.., kuid kommenteeriksin vast homme," kostab teema peale Transring Tartu OÜ juht Jaak Kivisild, kes parajasti oli rooli keeramas Tallinna kesklinnas

"Ikka vaid Leedus on teemaks," parandas rangelt lõunanaabrite teemaksude asjus Aule Veod OÜ juht Marek Vihkver teemast kuuldes. Peale teatavat tõrksat vaikust  lisas: "Eks igaüks tegeleb, millega meeldib. Meil on põhiliselt kokkuleppelised veod ja eks siis kliendid kannavad need kulud."

Lätlaste-leedulaste teemast tulenevat odavvedu pole ta veel oma toiuduvedude sektoris tajunud...

 

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077