Autor: Siim Sultson • 16. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Contimer: kohtutee katkestas vaid üks paber

"Te küsite liiga palju küsimusi," pahandas Contimeri juhatuse liige Silver Aiaste katkenud kohtuteemaliste küsimuste peale.

Peale imestamist, kust tean, et üleeile Kentmanni kohtumajas oli istung ja see ka veel edasi lükkus, tõmbas Aiaste hinge

ja lisas: "Edasilükkumise põhjus oli lihtsalt üks paber, mis oli Eesti Raudteel jäänud saamata ja tõlkimata."

Täpsustavale küsimusele, mis paber see oli  ja mis keelest mis keelde oli seda vaja tõlkida, teatas ta, et siin ei saa midagi kommenteerida.

Peale viivu mõtlemist lisas Aiaste, et, jah, istung lükkus edasi detsembrisse. "Ma arvan, et sel teemal pole mõtet kirjutada - see on kahe äriühingu vaheline vaidlus," osutas ta soovile teemat mitte torkida.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077