Autor: Siim Sultson • 13. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink koondab Soomes 77 kontoritöötajat

Äsja lõppenud töökõneluste järel otsustas Tallink koondada Soome poolelt 77 maismaatöötajat, teatab taloussanomat.fi.

Laevafirma tegevjuht Keijo Mehtonen olla Yleisradiole kostnud, et Tallinki käitumine on ajendatud soovist vähendada bürokraatiat. Seetõttu puudutavadki koondamised ennekõike telefonimüügi- ja bürootöötajaid.

AS Tallink Grupp annab tööd ligi 6900 inimesele Eestis, Soomes, Rootsis, Lätis, Venemaal ja Saksamaal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077