Autor: Siim Sultson • 7. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saareväli: See ju puha taevamanna!

"See on ju nagu kink ülevalt poolt!," rõõmustas EST-Trans Kaubveod AS omanik Sulev Saareväli Soome lahe põhjakaldalt enneolematu viljakoguse sissevedamise võimaluse üle.

"Kuulsin ise täna seda uudist Kuku raadiost, et vili tuleb," seletas ta. Samas andis firmaomanik endale aru, et ehkki veel toppab soomalste sadamaisse 5000 autoga kohale toodud vili mingi sealse riigi otsuse taga, on see ühel hetkel siiski Eestis. Ja siis tuleb vedajail olla valmis.

"Selge, et viljakuhjasid sadamakaidele ei tehta. Seega tuleb need 50 laevatäit vilja teatud sihtkohtadesse viia," vaagis ta avanevaid võimalusi.

"See võimalus teeb kõikidel vedajatel meele rõõmsaks eriti nüüdses majandusolukorras - mis siis, et see võimalus on vaid ühekordne. Ootame taevamannat," jäi Saareväli põnevil ootele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077