Autor: Rivo Sarapik • 17. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teetööd viies maakonnas

Teetööde tõttu on täna liiklus piiratud või ümber suunatud viies maakonnas.

Maanteeameti info kohaselt on seoses Mäo ümbersõidu ehitustöödega täna ja homme liiklusele suletud Järva maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 96.kilomeetril (Mäo, Neste rist). Ümbersõit korraldatakse Korba-Kirisaare ristmiku kaudu.

Asfalteerimistöödega seoses on täna ja homme piiratud kiirust kuni 30 km/h Rapla maakonnas Aranküla-Juuru maantee 3. kilomeetril asuval Maidla sillal.

Samuti on jätkuvate asfalteerimistööde tõttu piiratud kiirust kuni 30 km/h ning vajadusel korraldavad liiklust reguleerijad Hiiu maakonnas Puski-Kõpu-Ristna maanteel Pärnakul (km 4,0-7,6).

Remonttöödeks suletakse liiklusele Tartu maakonnas:

- kella 9-23 Ülenurme-Külitse maantee 5.kilomeetril asuv Ropka raudteeülesõit. Ümbersõit on korraldatud Tartu ringtee kaudu;

- kella 7st kuni 19. august kella 23ni Tõrvandi-Lemmatsi maantee 3.kilomeetril asuv Lemmatsi raudteeülesõit. Ümbersõit Külitse ja Tõrvandi või Tartu ringtee kaudu.

Teekatte märgistustööd jätkuvad soodsate ilmastikuolude korral Ida-Viru maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel km 5,6-7,8; Iisaku-Tudulinna-Avinurme maanteel km 16,6-33,5 ; Lüganuse-Oandu-Tudu maanteel km 0,0-3,6 ja Ahtme-Rausvere maanteel km 4,6-7,3. Kiirust ei piirata, kuid liiklejatel palutakse olla ettevaatlik aeglaselt liikuvast märgistustehnikast möödumisel ning vältida sõitmist värskele värvile.

Homme kella 9-23 suletakse liiklusele Tartu maakonnas Näki tee 4.kilomeetril asuv Näki raudteeülesõit. Ümbersõit toimub Külitse ja Ülenurme kaudu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077