Autor: Rivo Sarapik • 5. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turu sadam saab 300 miljonilise arendussüsti

Turu sadam investeerib laiendusse enam kui 300 mln krooni.

Eile otsustas Turu sadama juhtkond investeerida Pansio sadamasse enam kui 300 mln krooni juurdeehitusteks.

Rongilaevade vastuvõtule ning nafta- ja keemiasaadustele keskendunud sadam saab laienduse esimeses etapis juurde uue kai, arenduse teine ja kolmas etapp lisab veel kaisid ning logistikakeskuse sadama-alale.

"Merevedude mahud kasvavad, peame olema selleks valmis. Samuti on laevad üha suuremaks muutunud, eriti vedudel suunaga Saksamaale," kommenteeris sadama tegevjuht Christian Ramberg Turun Sanomatele.

Sadama arendus peaks valmis saama 2015. aastaks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077