Rivo Sarapik • 23. juuli 2009
Jaga lugu:

airBaltic: tulemusted enne auditeerimata andmeid on kõmu

Läti lennufirma airBaltic kommenteeris täna Läti ajakirjanduses ilmunud ja usaldusväärsetele allikatele toetunud uudist lennufirma enam kui 600 mln krooni suurusest kahjumist kriitikaga, et enne auditeerimata tulemusi on eelmise aasta numbritest rääkimine kuulujutt.

"Kuni ametlikud auditeerimata andmed pole avalikud, on lennufirma tulemustest rääkimine kuulujutt ja spekulatsioon. Lennufirma ei saa aru, miks ajaleht Diena lugejaid eksitab ja airBalticu 2008. aasta kohta kinnitamata andmeid esitab," vahendas Dienaz Bizness lennufirma kommentaari.

Aastalõikes kahjumiga töötamist lennufirma tunnistab. Möödunud aasta I poolaastal teenis lennufirma ca 175 mln krooni kahjumit.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee