Autor: Rivo Sarapik • 23. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic: tulemusted enne auditeerimata andmeid on kõmu

Läti lennufirma airBaltic kommenteeris täna Läti ajakirjanduses ilmunud ja usaldusväärsetele allikatele toetunud uudist lennufirma enam kui 600 mln krooni suurusest kahjumist kriitikaga, et enne auditeerimata tulemusi on eelmise aasta numbritest rääkimine kuulujutt.

"Kuni ametlikud auditeerimata andmed pole avalikud, on lennufirma tulemustest rääkimine kuulujutt ja spekulatsioon. Lennufirma ei saa aru, miks ajaleht Diena lugejaid eksitab ja airBalticu 2008. aasta kohta kinnitamata andmeid esitab," vahendas Dienaz Bizness lennufirma kommentaari.

Aastalõikes kahjumiga töötamist lennufirma tunnistab. Möödunud aasta I poolaastal teenis lennufirma ca 175 mln krooni kahjumit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077