Autor: Rivo Sarapik • 11. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laevapiletite müüjad astuvad ühte sammu

E-laevapiletimüügi portaal Laevapiletid.ee vahendusel saab nüüd ka Lääne-Eesti saarte ja mandri vahelistele laevaliinidele pileteid osta.

Lääne-Eesti saarte ja mandri vaheliste parvlaevaliinide e-piletite müügisüsteem Tuulelaevad.ee alustas koostööd uue elektroonilise laevapiletite müügiportaaliga Laevapiletid.ee. Nii saavad reisijad sellest nädalast osta mõlemast portaalist pileteid nii Eesti saartele kui Soome suunduvatele laevadele, teatas ettevõte.

"Nüüdsest on mõlemast portaalist võimalik jälgida kõikide Lääne-Eesti saarte ja mandri ning Eesti ja Soome vaheliste reiside toimumisi, täituvust ja hindu, sellest lähtuvalt koostada oma reisiplaanid ning osta omale harjumuspäraselt aadressilt nii sise- kui välismaiseid laevapileteid. Lisaks saab saata e-pileti lingi endale meilikasti ja pileti hiljem välja trükkida ning siis polegi enam muud vaja teha kui ainult reisile sõita," rääkis Tuulelaevad.ee portaali haldava OÜ Tuule Piletikeskuse arendusjuht Ragmar Saksing.

Tuulelaevad.ee e-piletite ostukeskkonda haldab ja piletimüüki vahendab OÜ Tuule Piletikeskus, laevaliikluse korraldaja OÜ Väinamere Liinid tagab müüdud piletite omanikele parvlaevateenuse Lääne-Eesti saarte ja mandri vahel. 2008. aasta jaanuaris avatud portaalist saab e-pileti osta kindlaks kuupäevaks ja kellaajaks kuni kolm kuud ette. Kuna ostukeskkonnas näeb kõikide reiside broneeringulimiidi täituvust, saab selle abil ülesõitu paremini planeerida.

Laevapiletid.ee on tänavu märtsis avatud laevapiletite broneerimissüsteem Läänemerel. Laevapiletid.ee on Tallink-Silja, Viking Line, EckeröLine, LindaLine ametlik esindaja.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077