Autor: Mariliis Pinn • 30. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post avab kaks uut frantsiisipostkontorit

Aprilli algul avatakse uued frantsiisipostkontorid Oru koolimaja raamatukogus ja Viinistu kaupluses.

Orus osutab postiteenuseid raamatukogu töötaja vallavalitsuse ja Eesti Posti vahel sõlmitud frantsiisilepingu alusel, teatas firma. Viinistu kaupluses osutab teenuseid kaupluse müüja Viinistu Kultuuri- ja Konverentsikeskuse ning Eesti Posti vahel sõlmitud frantsiisilepingu alusel.

„Mõlema postipunkti asukohad on küla enim käidavas kohas – raamatukogus ja poes, kus nüüdsest osutatakse ka postiteenuseid. Viinistu puhul on Kultuuri- ja Konverentsikeskuse juhid heaks eeskujuks teistele, kuidas piirkonnaelu heade algatuste ja ettevõtlikkusega edendada,“ ütles postiteenuste divisjoni juht Jaan Vainult.

„Koostöö Kose vallaga on olnud tõhus ja ettevõtte jaoks oluline, mille eest täname vallavalitsust. Väikestes kohtades nagu Oru küla on koostöö kohaliku omavalitsusega pea ainus võimalus säilitada postiteenuste osutamine koha peal. Loodetavasti tulevad ka teised vallad ettevõtmisega kaasa,“ lisas Vainult.

Frantsiisikontoris pakutakse kõiki teenuseid ja kaupu, mis on vajalikud saadetiste edastamiseks. Vastu võetakse liht- ja tähtkirju, postipakke ning rahakaarte. Samuti saab tasuda makse, võetakse vastu perioodika tellimusi ning müüakse postmarke, postkaarte, ümbrikke.

Eesti Postil on 406 postiasutust üle Eesti. Hea näitena võib tuua Soome Posti, millele kuulub üle riigi ligi 200 postkontorit ja ligikaudu 1000 kontorit töötab frantsiisilepingute alusel. Eesti Postil on täna frantsiisipostkontoreid neli – Ruhnus, Kaaveres, Krabis ja Leevakul. Lähiajal on plaanis avada üle Eesti veel mitu frantsiisipostkontorit.

Koostöö Eesti Postiga on maapiirkondades tegutsevatele ettevõtjatele hea võimalus oma äri lisaväärtuse suurendamiseks.

Ajakirjanikud on oodatud Viinistu frantsiisipostkontori avamisele 2. aprillil kell 11.00 Viinistu kaupluses. Frantsiisipostkontori avavad Viinistu Kultuuri- ja Konverentsikeskuse juhatuse esimees Jaan Manitski, Kuusalu vallavanem Kalmer Märtson ja Eesti Posti juhatuse esimees Ahti Kallaste.

 

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077