Autor: Mariliis Pinn • 26. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliente küttivad taksod on ummistanud Tallinna lennujaama sissepääsutee

Viimastel nädalatel on Tallinna kesklinnas lennujaama juures nähtud mõnikord nii tihedat taksode tunglemist, et taksod hakkavad juba Tartu maanteel teiste liiklusvahendite sõitu takistama, kirjutas Postimees.

Tulika Takso juhatuse liige Anne Rebane lausus, et vajadus taksode järele on vähenenud, ent lennujaama juures on viimastel kuudel üha vähenenud sissetulekuga taksojuhtidel tööd leida lihtsam.

«Taksovajadus on üheselt seotud lennugraafikuga. Suurem hulk ootavaid taksosid tekib alati, kui tekivad nihked saabuvate lendude graafikusse või viibib pagasi kättesaamine,» märkis ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077