Autor: Mariliis Pinn • 3. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vagunid ummistavad Venemaa sadamaid

Vaid kuu aega pärast Temrjuki sadamas 1200 vagunilist ummikut on Transsiba sadamasse tekkinud pea sama suur tropp.

Venemaa Krasnodar piirkonna Temrjuki sadamas oli 2008. aastal lõpus 1200 vaguniline ummik, kuna saabus rohkem söevaguneid, kui sadamatöölised ümber laadida suutsid. Sadam sai ummiku likvideerimisega hakkama detsembris, vahendas RIA Novosti.

Novembris tekkis ummik ka Transsiba sadamas, mis on Temrjukist lõunas.

Jaanuari keskpaigaks ootas laadimist 1200 vagunitäit 84 tuhande tonni söega. Ekspertide sõnul ei suuda sadam ummikut likvideerida enne kevadet.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077