Autor: Rivo Sarapik • 28. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiiman: transiidi taastumisest veel vara rääkida

Logistika- ja transiidi assotsiatsioon tegevdirektori Ago Tiimani hinnang Eesti-Vene suunalise kaubaliikluse taastamisele on ettevõtjaist ettevaatlikum.

"Transiidi elavnemisest on praegu veel vara rääkida. Kuid näha on juba seda, et kui alles suvel rääkisid Vene tipud, et Eesti kaudu kaupasid vedada ei tohi, siis praegu nad enam sellest ei räägi," märkis ta portaalile dv.ee.

Samas tegutsevad mõned edasi veel vanast inertsist, lisas Tiiman. "Raudteel võib mõni ametnik ära öelda. Praegu sõltub väga palju sellest, kui rahulikud ja vaiksed saavad olema meie riikidevahelised suhted ja sellest, kui kiiresti suudavad ümber orienteeruda Vene ametnikud ja firmad," rääkis ta. Kui mõlemad pooled – nii Venemaa kui Eesti – jätkavad samal liinil, mis viimased kaks kuud, siis suvel võib küll soojenemisest rääkida," lisas ta.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077