Autor: Mariliis Pinn • 28. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GoBus koondab Pärnus ligi pooled töötajad

GoBus Pärnu on hakanud töötajatele välja andma koondamisteateid – ettevõttes kaotab töö 53 inimest.

GoBus Pärnu regiooni direktor Andrus Kärpuk ütles Raadio Pärnule, et bussifirmas on töötajate arv vähenenud 44 protsendi võrra: 53 töötajat ootab ees koondamine ja 66 inimest leiab tööd uute vedajate juures, vahendas Pärnu Postimees.

Kärpuk täpsustas, et 28 koondatavat on pensionärid, kel on vähemalt kindel sissetulek, kuid 25 inimese tööta jäämist on tal valus vaadata.

Bussifirma direktor nimetas koondatavate arvu vapustavalt suureks, sest Pärnu bussipark on viimastel aastakümnetel olnud oluline ettevõte kogu maakonnale ja täitnud sisuliselt ühistranspordikeskuse rolli.

1. jaanuarist läks Pärnu maakonnaliinide teenindamine üle uutele vedajatele.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077