Autor: Mariliis Pinn • 22. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Singapore Airlines harvendab lende

Reisilennunduse lemmiklaps ja paljude auhindadega kroonitud Singapore Airlines kavatseb lennuühendusi vähendada ja alustab üllatuslikult Singapuri ja Londoni vaheliste otselendude kärpimisega juba märtsikuus.

Majandusraskused ja reisijate vähesus sunnivad firmat lendude sagedust kahandama muu hulgas ka Rooma, Hongkongi, Shanghaisse ja mitmetesse Austraalia sihtkohtadesse viivatel liinidel, kirjutas Eesti Ekspress.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077