Autor: Mariliis Pinn • 14. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair alustab otselendudega Istanbuli

Finnair alustab 03. märtsil otselendudega Istanbuli.

Lennud Türki hakkavad toimuma alguses kaks korda nädalas, teatas firma. Alates 30. märtsist aga lennutab Finnair reisijaid Helsingist Istanbuli neljal korral nädalas: esmaspäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti ning laupäeviti.

„Pärast Istanbuli liini lisandumist Finnairi lennugraafikusse, katab meie lennuliinide võrgustik suurema osa mandrist,“ ütles Finnairi Eesti müügidirektor Jan-Michael Nigmann. „Tänu väga tõhusale lendude võrgustikule saame Helsingi kaudu pakkuda ühenduslende Türgist Balti riikidesse, Skandinaaviasse ja kõikidesse Finnairi Aasia sihtkohtadesse ning tagasi. Kindlasti võimaldab uus sihtkoht mugavamat lennuühendust Eestist Istanbuli ja tagasi reisivatele Türgi ning Eesti äri- ja puhkusereisijatele,“ selgitas Nigmann.

Finnair lendab Istanbuli lennukitega Airbus 319 ja Embraer 190. Lennuaeg on umbes kolm tundi.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077