30. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lattu ostetud autode hind langeb, tulesaba järel

Portaal Motors24 korraldab esimest soodusmüügi kampaaniat, mille käigus saablattu seisma jäänud uue auto soetada märkimisväärse allahindlusega.

Näiteks Hummer H2 saab osta isegi rohkem kui 200 000 krooni odavamalt, kui oli selle auto hind veel mõni aeg tagasi. Nimelt kuulutab Viking Motors laomüügi kampaania raames, et 6,0 liitrise bensiinimootoriga Hummer H2 Luxury '08 maksab nüüd vaid 949 680 krooni.

Varem sai sama masina lunastada Viking Motorsilt 1 085 100 krooniga. Automaatkäigukast, nahksisu, kliimaseade, elektrilised aknad, garantii 48 kuud või 100 000 km läbisõitu, lubab müüja. Hummer H2 kõrval seisavad soodushinnaga ka 3,5 liitrise mootoriga Hummer H3d. Nende hind on langenud ligi 100 000 krooni.

"Meie kampaania reklaamib uusi ja soodsaid laoautosid ja meil on seal sedavõrd häid pakkumisi, et mina ise leidsin vähemalt viis erinevat masinat, mida tahaks osta, kahjuks ei saa endale nii palju autosidlubada ning enne peaks vanast lahti saama," rääkis aripaev.ee-le ASi Autoinfo.ee juhatuse liige Lauri Tõnspoeg.

"Kui uus mudel tuleb peale ja vanad tuleb laost välja saada, tulevadki parimad pakkumised ning ma loodan väga, et Motors24 suudab need ”kardinate taga seisvad autod” ka tulevikus eestlastele välja tuua," lisas Tõnspoeg.

Motors24 andmetel hõlmab sooduskampaania rohkem kui700 uut autot, mis on täna autopoodides kohapeal olemas ning millele kehtivad praegu eriti soodsad hinnad.

"Kuumades pakkumistes on järgmisi marke: Cadillac, Chrysler, Citroen, Dodge, Honda, Hummer, Jeep, Mitsubishi, Nissan, Opel, Saab, Škoda ja Volkswagen. Parimaid pakkumisi teevad Auto100, Auser Auto, Saksa Auto, Silberauto, Veho Eesti ja Viking Motors," lisab portaal ja täpsustab, et ostuhuvi korral tuleb müüjaga kiiresti ühendust võtta ja üle küsida, kas auto on veel saadaval.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077