8. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lexust mättaga visanud pisitüdruku isa auto pandi põlema

Catlini ja Erki Müüri väike tütar tabas mänguhoos porise mättaga võõrast Lexust. Asja klaarimisest kasvas välja tüli, mille tulemusena tüdruku perekond pidi mitu nädalat oma kodus hirmu all elama. Lugu päädis tüdruku vanemate auto süütamisega. Politsei ei pea juhtumit kuigi tõsiseks.

Vägilase mõõtu Marko Kikkasele pannakse süüks ühe mehe ähvardamist pesapallikurikaga kogu pererahva silme ees.Temale ja Igor Golubevileaga sama sündmuse käigus tehtud ähvardusi pere varale tuli otsa panna, kirjutas Eesti Ekspress.

Kõik see 90. aastate stiilis terror – ähvardused, kurikas, süütamine, nädalaid kestnud hirm – tabas üht tavalist Eesti perekonda aastal 2007 täiesti uskumatul põhjusel. Mitte miljoneid maksvate maatükkide jagamise käigus ega aastaid susisenud vimma tõttu, nagu võiks ehk eeldada, vaid laste mänguhoos Marko Kikkase abikaasa ZlataLexuse autole sattunud poritüki süül.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077