8. november 2007
Jaga lugu:

Lexust mättaga visanud pisitüdruku isa auto pandi põlema

Catlini ja Erki Müüri väike tütar tabas mänguhoos porise mättaga võõrast Lexust. Asja klaarimisest kasvas välja tüli, mille tulemusena tüdruku perekond pidi mitu nädalat oma kodus hirmu all elama. Lugu päädis tüdruku vanemate auto süütamisega. Politsei ei pea juhtumit kuigi tõsiseks.

Vägilase mõõtu Marko Kikkasele pannakse süüks ühe mehe ähvardamist pesapallikurikaga kogu pererahva silme ees.Temale ja Igor Golubevileaga sama sündmuse käigus tehtud ähvardusi pere varale tuli otsa panna, kirjutas Eesti Ekspress.

Kõik see 90. aastate stiilis terror – ähvardused, kurikas, süütamine, nädalaid kestnud hirm – tabas üht tavalist Eesti perekonda aastal 2007 täiesti uskumatul põhjusel. Mitte miljoneid maksvate maatükkide jagamise käigus ega aastaid susisenud vimma tõttu, nagu võiks ehk eeldada, vaid laste mänguhoos Marko Kikkase abikaasa ZlataLexuse autole sattunud poritüki süül.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee