31. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paldiski maanteel juhtunud liiklusõnnetuses hukkus meesterahvas

30. oktoobri hommikupoolikul juhtus Paldiski maanteel Tallinna linna piiril liiklusõnnetus sõiduauto ja ekskursioonibussiga. Õnnetuses hukkus sõiduauto juht, keegi bussisolijatest vigastada ei saanud.

30. oktoobril kella 07.50 ajal toimus liiklusõnnetus Jõgeva maakonnas Saare vallas Jõgeva-Palamuse-Saare tee 26. kilomeetril, kus Peugeot Boxer, mida juhtis Denis ( s 1985), sõitis teelt välja ja paiskus külili. Sõidukis viibinud 17-aastane neiu toimetati TÜ kliinikumi.

30 oktoobril kella 10.39 ajal toimus liiklusõnnetus Tartu maakonnas Tartu vallas Kärkna külas asuval Vasula raudteeülesõidul, kus sõiduauto Renault Megan, mida juhtis Ahti ( s 1979), põrkas kokku kaubarongiga. Inimesed liiklusõnnetuses vigastada ei saanud.

30. oktoobril kella 10.50 ajal toimus liiklusõnnetus Harju maakonnas Harku vallas Paldiski mnt 247 juures, kus sõiduauto Audi A8, mida juhtis Martin ( s 1969), sõitis vastassuunavööndisse ja põrkas kokku autobussiga Neoplan, mida juhtis Aare ( s 1947). Sõiduauto juht suri saadud vigastustesse sündmuskohal, kaassõitja Tarmo ( s 1975) toimetati vigastustega PERH Mustamäe korpusesse. Bussireisijad vigastada ei saanud.

30. oktoobril kella 12.52 ajal toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Toila vallas, Tallinn – Narva maantee 179. kilomeetril, kus sõiduauto Renault Kangoo, mida juhtis Artur (s 1974), sõitis tagant otsa vasakpööret sooritavale sõiduautole UAZ-3303, mida juhtis Vladimir (s 1940). UAZi juht sai vigastada, peale esmaabi andmist suunati ambulatoorsele ravile.

30. oktoobril kella 16.06 ajal toimus liiklusõnnetus Saaremaal Kuressaare linnas, Ida ja Raudtee tänavate ristmikul, kus peateele sõitnud sõiduauto Nissan Primera, mida juhtis Aire (s 1962), põrkas kokku seal liikunud sõidukiga MB Vito, mida juhtis Ando (s 1975). Kokkupõrke tagajärjel paiskus Nissan vastu Ida 28 maja aeda, Nissani juht toimetati vigastusega Kuressaare haiglasse.

Ärandatud sõidukid: helehallHonda Civic numbrimärgiga411 AME, tumepunaneOpel Kadettnumbrimärgiga 327 AOD, must VW Golfnumbrimärgiga629 AUZ.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077