4. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kia müüb lillelist cee’di

Kia paneb müüki ühe Kia cee'd Sporty Wagon iBlacki,mison pilkupüüdva sügismoodi järgiva kujundusega: musta kere peale on maalitud valge lillemuster.

Autol on luksuslik lisavarustus ja ostja saab kaasa eksklusiivse aksessuaaride valiku. iBlacki on võimalik imetleda Moekuulutaja pealaval Tartu Kaubamajas 5.–6. oktoobril ning osta Autoringi salongist, teatas Kia müügiesindaja.

”See auto on mõeldud isikupära ja kordumatust hindavale daamile,” rääkis Kia Auto ASi Balti regiooni turundusjuht Kristel Kõrgmaa. „Keegi ei soovi kanda rõivaid, mis on igal teisel seljas, samuti soovivad moeteadlikud naised, et nende auto oleks omanäoline. Sellepärast otsustasime ühele julgele naisele pakkuda võimalust soetada väga eriline auto.“

KIA cee'd SW iBlack on varustatud OZ 17 “ valuvelgede, Goodyeari rehvide, Apple iPod 80GB Blackija tumendatud klaasidega, lisaks saab ostaja kaasa selle sügise kõige trendikamad aksessuaarid: Tonaki vildist musta naistekaabu, Guessi naiste käekoti, mustad Swarovski kristallidega kaunistatud nahkkindad, valgest kullast kõrvarõngad, Versace Crystal Noiri parfüümi, Elizabeth Ardeni Double Density musta ripsmetušši ja Coco Chaneli kehakreemi. Aksessuaaride valiku on Kia pannud kokku koos Tartu Kaubamajaga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077