1. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veok sõitis kuurile otsa

30. septembril kella 11.26 paiku toimus Viljandimaal Suure-Jaani vallas Lõimavere-Viljandi-Karksi-Nuia tee 34. kilomeetril, kus haagisega sadulveok Volvo FH 12, mida juhtis 54-aastane Harri, pidurdas järsult ees liikunud sõidukile otsasõidu vältimiseks, kaotas vihmamärjal teel juhitavuse ja paiskus teelt välja paremale otsa tee ääres olevale puidust abihoonele ning vajus seejärel kraavi küljeli. Sõiduki juht toimetati SA Viljandi Haiglasse, kuid lubati kodusele ravile.

30. septembril kell 10.43 juhtus liiklusõnnetus Pärnumaal Tahkuranna vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 136. kilomeetril, kus sõiduauto Toyota Yaris, mida juhtis 44-aastane Tamara, tegeles juhtimise ajal kõrvalise tegevusega, mille tagajärjel kaotas auto juhitavuse ja sõitis teelt välja kraavi. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada auto juht.

30 septembril kell 18.21 juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Padise vallas Harju-Risti-Riguldi-Võntküla teel, kus sõiduauto Ford Mondeo, mida juhtis 61-aastane Maret, sõitis kurvis teelt välja vastu puud. Sündmuskohalt toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse auto juht.

30. septembril kell 19.17 juhtus liiklusõnnetus Pärnumaal, Audru vallas Kõima külas, kus sõiduauto Audi 80, mida juhtis 42-aastane Marju, sõitis kõrvalteelt ette peateel liikunud sõiduautole Opel Zafira, mida juhtis 35-aastane Priit. Liiklusõnnetuse tagajärjel toimetati Pärnu haiglasse Opeli juht.

30. septembril kell 19.23 juhtus liiklusõnnetus Tartus Aardla ja Roopa tänavate ristmikul, kus Opel Astara, mida juhtis 19-aastane Felix, sooritas vasakpööret laskmata läbi vastassuunast otse liikunud motorollerit, mida juhtis 15-aastane poiss. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada rolleri juht.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077