28. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alkoholijoobes juht tüüris auto vastu puud

27. septembril kella 07.51 ajal toimus liiklusõnnetus Läänemaal Keila- Haapsalu mnt 36,3 km, kus Toyota Hiace, mida juhtis alkoholijoobes Mart (s 1986) sõitis ebaõigelt valitud sõidukiiruse tõttu teelt välja vastu puud. Juht toimetati kehavigastustega Keila haiglasse ning lubati peale esmaabi kodusele ravile.

27. septembril kella 04.05 ajal toimus liiklusõnnetus Viljandis Leola tänaval, kus sõiduauto Opel Omega, mida juhtis Taavi (s 1984), sõitis teelt välja ja rullus üle katuse Valuoja orgu. Juht, kaassõitjad 17-aastane noormees ja 14-aastane tütarlaps toimetati Viljandi haiglasse ning jäeti haiglaravile. Autos viibinud 16-aastane neiu lubati peale läbivaatust koju.

27. septembril kella 09.25 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Tallinn-Narva mnt 80 km, kus sõiduauto Ford Mondeo, mida juhtis Kalle (s 1970) sõitis kõrvalteelt ette peateel liikunud sõiduautole Mazda 323, mida juhtis Ülo (s 1968). Mazdas viibinud kaassõitja Liane (s 1981) toimetati kehavigastustega Rakvere haiglasse.

27. septembril kella 13.35 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnumaal Pärnu-Jaagupi-Suigu-Nurme tee 0,5 km kus sõiduauto Fiat Punto, mida juhtis Vaino (s 1961) sõitis teelt välja ja rullus üle katuse. Juht toimetati kehavigastustega Pärnu haiglasse ning lubati peale esmaabi kodusele ravile.

27. septembril kella 19.50 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Narva mnt-Petrooliumi tn ristmikul, kus mööda Narva mnt liikunud sõiduauto Renault Megane, mida juhtis Jaak (s 1941) sõitis foori keelava tulega ristmikule ja põrkas kokku Petrooliumi tänavalt Narva mnt-le vasakpööret sooritanud sõidukiga Ford Transit, mida juhtis Aivar (s 1967).Renault Meganes viibinud kaassõitjad Liivia (s 1946) ja 5-aastane poiss toimetati kehavigastustega PERH Mustamäe korpusesse ning lubati peale esmaabi kodusele ravile.

Leiti tumesinine BMW 520numbriga 466AMF.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077